valoon

Runoilija -äippä-

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeän kuilun reunallakin voit tuntea jotakin kaunista.
Sulje silmäsi, tunne raikas tuulen henkäys kasvoillasi, anna sen kuivattaa katkeran suolaiset kyyneleesi.
Anna auringon kultaisten säteiden lämmittää kylmettynyttä sydäntäsi.
Älä anna pimeyden syöstä sinua reunalta alas.
Ota askel taaksepäin ja käänny kohti valoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot