kaipuu on kova jokaisella
sydämeen jäi jälki
viiltohaava
elämä heittelee
kipu on kova
muistoissa vain hieno mies
viiltohaava sydämessä
parempi sun on olla nyt
hiljaa kuiskaten korvaan
hyvää matkaa
Selite:
Joskus maailma vie mukanaan, syystä tai toisesta. Päivittäin joku menettää jonkun. Sä olet aina meidän sydämissä. Lepää rauhassa, sä olet sen ansainnut.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi