en mä pelkää että sanat tipahtais lautaselle
enkä pelkää että jotain jäis sanomatta
silti varovaisuuteen uskon
ja jaan kaiken sanomalla vähemmän kun ei mitään
en mä pelkää ettet sä usko
mutta mä en luota kuviin joihin hymy on tuotu
mä en luota lauseisiin joihin maailma on piirretty
enkä mä luota suhun tai mihinkään muuhunkaan
mä en pelkää mutta mä en luota
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
..."jaan kaiken sanomalla vähemmän kuin ei mitään"... Hyvä runo ihan kaikkinensa!