varjohevoseni

Runoilija Mysteriina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2012
Viimeksi paikalla: 21.9.2015 1:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.....minä,minussa etsii korvaa,joka on pään kokoinen....
 

rypäleterttu käsissä
sen
mehu huulteni vaossa
ratsastan
varjohevolla
yön syliin

satula pudonneena
kupeet lämpiminä
lennämme
kohti

ei pelkoa missään
elämämehu suonissani

yli tuhkaa pusertavan laavan
lennämme
varjohevosellani

tule ratsaille rakkaani
ilman satulaa
olemme vapaat
lähellä maata
joka elää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot