kieli on se pieni elin
joka houkutteli
suukotteli
viekotteli
kutitteli
antoi mansikan maun
kieli on se pieni elin
joka satutti
pahoitti
suututti
itketti
lopetti
meidän yhteisen sadun
Selite:
eipä tässä muuta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi