Kaikki on hyvin

Runoilija tunkiovaunu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"OK, I'm going to work now, when you wake up this morning, please read my diary. Look through my things and try to figure me out." Kiitokset kaikille runojani lukeville ja niitä kommentoiville!
 

Jokainen virhe on isku,
väärä sana pilkan arvoinen
Kylmä nauru kaikuu käytävillä
vierellään ontot lupaukset
Voi, kuinka jalo oletkaan,
kun huolit minun kaltaiseni
Riesaksesi ja vaivaksesi
tällaisen loisihmisen

Milloin puhdistuisin sinusta,
milloin vapautuisin kahleista,
jotka pitivät seinät kasassa
ja minut kiinni sinussa
Valhe syövyttää jäljet nahkaan,
häpeä valaa ryhdin kumaraan
Enkä tiedä kuinka päästä pois

En tehnyt tänäänkään mitään
mikä olisi ollut mieleesi
Syytökset soivat kuin kirkonkellot
tuomiota minulle
Jo ennen pelin alkua
tiedän kuka tulee voittamaan
Kunpa saisin murskata sinut
ja pelkoihini hukuttaa

Selite: 
Pikemminkin lyriikat ilman säveltä. Parisuhdeonnea suomalaisittain, ei perustu omiin kokemuksiini.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa.

Sopii parisuhdeongelmiin kuin
myös omituiseen lapsuuteen.

 

Käyttäjän kaikki runot