Tämä kauhu ei jätä jälkiä hiekkaan
Makaan
meri yläpuolellani
Sykkivä laahaava pelko sähköiskuttaa ruumistani
Minä täytyn siitä, se tulee osaksi minua
hengittää ja kävelee automaattisin askelin
Eikö kukaan kuule, kuinka se riehuu sisälläni?
Olen kotelo jollekin iljettävälle
säilytysastia, uurna
Kuinka rumaksi se minut tekeekään
Selite:
Paniikkikohtaukset on kivoja.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ööh! Niin ovat, paniikkikohtaukset!