vastaus

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tee mulle kesä
samanlainen kuin edellinenkin
piirrä se tuohon, tatuoi syvälle
en halua ikinä enää yhtä pimeää talvea
kuin tämä
vielä aurinko laskee liian aikaisin
sun ikkunassa

olet aina mulle kysymys
ja vastaus

ja jos et jo oo
niin juon sut komeeksi
kunhan et erehdy soittamaan huomenna

soitathan kuitenkin?

Selite: 
minä tarttuisin sinuun kysymättä<br /> minä pelkäisi sinussa en olla
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana pyyntö-suloinen tuo eka säe.Kysymys ja vastaus..

Kaunis vastaus tässä <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut