tuntuu kuin vasta eilen
oli se halvan valkoviinin huuruinen ilta
kun timanttikorvainen poika sai minut sekaisin
ja hän oli vasta se ensimmäinen niistä
niin monta kesää on mennyt
kun oltiin vielä nuoria ja kauniita
ja äiti haki aina yöksi kotiin
sinulla on ihan samanlainen katse
kuin se oli vuosi sitten
mutten näe sitä tältä sumulta
mikset ole enää yhtä
kuin minun
montako sammakkoa sitä
oikein joutuu pussaamaan
Selite:
olinpa kerran pieni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi