tahdon olla sinun

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä jäisin tähän
katsomaan tyynysi painaumia

mutta ikävä tuntuu
yksin nukutulta yöltä

näytät minulle toisen
kokonaisen maailman
piirrän sinut täyteen
sanoja joita en uskalla sanoa

mutta minua eivät enää pistele
kylmät talvipäivät

haluan ensimmäisenä aamulla
nähdä sinun hymysi
sillä kauneinta ovat
nämä päivät kanssasi

Selite: 
have you ever closed your eyes and trusted, just trusted
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän paljon, ja tässä on vielä niin ihana viimeinen lause ja otsikkokin saa hymyn leviämään kasvoille :)

Puhuttelevaa ja kaunista.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut