isoveli

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2024 12:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiekalta tuoksuva kesä
jätit rantaan paljaat jalanjälkesi
kuvina jotka vesi nuoli pois

oli niin turvallista
nähdä puiden latvojen vain tummuvan
joka viikko enemmän toiveikkaana

emme tarvinneet maailmaamme ketään muuta
pimeän syksyn yöt muuttuvat valoisiksi
tunsin sinut vielä silloin
enkä kuitenkaan

etkö sinä muista miten rakensimme
hentoa ystävyyttämme
tiedät että olisin jäänyt nukkumaan
ja toivoin että kaikki kestäisi niin

Selite: 
let's talk again?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiekalta ja keväältä tuksuva runo...kiitos sinulle lämpimistä sanoista.

Hento runo.
Tuli kyyneleet silmiin :')
Suosikki ->

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut