Kirjoitan sulle tän viestin.
Yritän painaa "Lähetä",
mutta en voi.
Pyyhin sen pois.
Kumpa vain voisin
myös muistoni susta
pyyhkiä pois.
Muitot hetkistämme,
hymystäsi, sanoistasi,
kaikesta.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi