Vangittuna.
Ahdas kammio puristaa keuhkoja,
ei saa happea.
Sydän tykyttää säriseviä iskujaan,
viime lyöntejään.
Mustat pisarat valuvat poskilla,
maistuen suolalta.
Koko keho tärisee voimattomana,
peläten kuolemaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi