Roosa.

Runoilija The Siren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka asutaankin
näin kaukana,
oot silti mulle tosi tärkee
ja rakas.

Lupasit mulle noin.

(Muistathan silti,
että rakastan sua
oot mulle kuin enkeli.)

Muista, et mä oon aina
täs ja et neki on vaa ihmisii
niinku säkin.
Sä rakastat niit mut silti
haluisit unohtaa.

Miten osaat puhua noin
niinkuin aikunen vaikka
ootkin vasta noin nuori.

Mieti tarkkaan
mitä sä haluat.

Mä haluan eniten
olla siellä missä säkin
kokee asiat erillailla.

Rakastan sua
tyttö pieni nyt ja aina
et katoo mun sydämest koskaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin ihana ja kaunis!:) Oi että kun tykkäsin!<3

Tää oli ihana <3 :')

on oikeest ihanaa ko on joku tollanen kaveri! <3

hieno runo^^<3

Voi tämä oli kaunis.
Toi mieleen kaukana asuvan ystäväni<3

Kiitos osanotostasi ja sanoistasi, ne lämmittivät mieltäni. :)

<3 tää oli niin kaunista, sä merkitset mulle nenmmän ku uskotkaa <3

oi, ihana,
sanoisinpa, että suosikkeihin taitaa mennä.
todella kaunis.

kaunista,

samoja tunteita kauempiin asuviin ystäviin minulla.<3

 

Käyttäjän kaikki runot