Olet ahneuden perikuva,
tiedätkö sen?
Himoitset kaiken itsellesi,
tiedätkö sen?
Haluat vain lisää ja
lisää
Tämä ei onnistu,
ei toimi,
tiedätkö sen?
Et saa minua
kiinni itseesi,
tiedätkö sen?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi