Tavaroita pakkaan laatikkoihin.
Niihin muistoni piilotan.
Matkaan otan vain tärkeimmät, ja nousen elämän junaan.
Matkustan kauas, unohtamatta kuitenkaan rakkaita pohjosen mailla.
Mutta aika on avata uusi lehti elämässä, ja tulla onnelliseksi.
Selite:
muutto toiselle paikkakunnalle tulossa =)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Itsellänikin muutto edessä... Meillä saattaa olla paljon yhteistä... Sukulaisia ja juuretkin minulla pohjoisen mailla... Syntymäpäiväsi sama kuin aviomiehelläni... Hmm... jännittävää... :)