Te olette päivieni ilo.
hamuilevat huulenne, kutittavat naama karvanne.
Te kaksi ihanaa herrasmiestä jotka jaksatte olla tukena.
Voi kuinka toivoisinkaan teidän olevan omani, jotta voisimme viettää ikuisesti elämän yhdessä.
mutta vielä saamme olla yhdessä kaksi ja puoli vuotta, tehkäämme niistä ikimuistoisia.
Selite:
Harjun Asseri ja pakkasukko alias pekko <3 suokkirakkaudet
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi