Haiku

Runoilija anitahh64

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2018 23:32

Asuinpaikka: kotka
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjoitella kaikenlaista, etupäässä nyt haikuja. Jos haluat lainata niitä, ilmoitatko alkuperäisen lähteen eli minut, kiitos. Minun kirjoitelmia löytyy myös http://anitahknn.blogspot.fi/ Haikuja ja Kuvia. tervetuloa tutustumaan!
 



kesän rakensi
harakka pesäänsä vain
risukasa jäi


 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On se vaan karua harakan elo
Sepä se. Aiheen sain kun tuijottelin mökillä ilmeisesti myrskyn pudottamaa linnunpesää maassa joka oli rakennettu mm. risuista....Tiedä häntä oliko harakan vai variksen mutta sai toivomaan että oli jo tyhjä pesä! Kiitos kommentista :)
 

Käyttäjän kaikki runot