väsynyt katulamppu
tuijottaa samaa kohtaa
polttaa reiän asfalttiin
aamulla asfalttimiehet
kuopan paikkaa.
väsynyt katulamppu
tuijottaa
tuijottaa samaa kohtaa
polttaa reiän asfalttiin
aamulla asfalttimiehet
kuopan paikkaa.
väsynyt katulamppu
tuijottaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tuijottamisestaan, väsyneenä
kun ei jaksa katsettaansakaan nostaa
saati sivuille vilkuilla
no, jos se vaikka silmää iskisi, joskus..
;)