Nimetön

Runoilija Yksinäinen3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmmhm. pitäis vaihtaa tuo nick , kun se nyt vähän epäonnistui. Mutten jaksa :) kiitos oikein paljon jos jaksatte kommentoida. arvostaisin yli kahden sanan kommentteja =D
 

Valvon yön hämärässä
Ajatukset piinaavat päivän
Menen laidalta toiselle
Järki ei ole koskaan ollut vaihtoehto

Tunteet sekoittuvat kuin värit
Kauniit sinen, punainen ja keltainen
Tuloksena tunkkainen ruskea
Sekoitussuhde on pielessä

Kun yhdistellään kauniita asioita
Syntyykin ahdistusta
Kuka ei osaa laskea?

Tunteiden objektiivisuus
kiistelee itseään vastaan

Olen valmis ottamaan riskin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot