En haluaisi kuulla, tietää, tuntea
mutta uteliaisuus vie voiton
Minun täytyy kuulla ja tietää ja tuntea
Pakotetaan olemaan utelias
Kerrotko itsellesikään kaikkea
oletko täysin rehellinen
Miten kukaan voisi tulla lähelle,
sisälle sydämeen, ajatuksiin
jos omistat vain yhden avaimen
ja pidät sitä visusti piilossa
Ovesta ei pääse vain puoliksi läpi,
se on nyt siis kaikki tai ei mitään
Harkitut riskit ovat onnellisuutta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on mahtava, kolahti minuun.. suosikeihin :3
Jotenkin tästä välittyi luottavainen tunnelma,
hieno runo.