siilit ovat
söpöjä
pieniä
piikkisiä
pehmoisia
pikkumasuisia
suomalaisia
mökin asukkeja
hauskoja
pötkylä nenäisiä
tuhisijoita
rakkaat ovat
ihania
valloittavia
ärsyttäviä
oikeassa
väärässä
kaukana
lähellä
lohduttamassa
treenaamassa
itkemässä
kokemassa
tunnollisia
rehellisiä
vihaisia
väsyneitä
ajatuksissa
minä olen
aina
ollut
vähän
hukassa
mutta
enköhän
löydä
itsenikin
vielä
jonain
päivänä
piste
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo joka saa hyvälle mielelle näin aamu tuimaan :)
hahahha...sait nauramaan ääneen! Thanks..tää oli hauska :D