"pysy lähelläni, pyydän"
kiedot käteni ympärilleni
kuiskaten: "olen tässä"
katson sinua,
käännät pääsi pois.
melkein jo uskoin sinua,
et sinä minusta välitä.
puhut toista,
mutta näen lävitsesi.
"Älä mene pois, ethän"
annat suukon poskelleni,
"olen tässä, näethän"
mutta kun katson sinua,
katsot edelleen pois,
kasvoillasi ilme,
jota on liian helppo lukea;
en minä sinusta piittaa,
mutta olen luonasi,
ettet itkisi.
miksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
*itkee* ihana ihana ihana ihana ja vielä kerran ihana.. tosi nätti
ihanan "sekava". <3 tykkään