Jokaiseen kohtaan ruumiissani sattuu,
luihin ja ytimiin,
tuntuu että oksennan.
Kuinka on mahdollista,
että saat oloni näin kamalaksi?
Sanoilla ja teoilla,
tarkoittamatta pahaa.
Ja silti, tulen luoksesi,
yhä uudestaan ja uudestaan.
Tuskin edes käsität,
minkälaisia tunteita minussa herätät,
kuinka pahoin saat minut voimaan.
Vaikka tarkoitat vain hyvää.
Selite:
eh...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi