Kuinka on mahdollista tuntea näin viiltävää kipua?
Vaikka kaiken pitäisi olla hyvin.
Mutta myrsky sisälläni, piinaava tuska,
vaan lisääntyy päivä päivältä.
Lähes jokainen sanasi ja tekosi
pahentavat vain oloani entisestään.
Vaikka väität rakastavasi,
kaikki tekosi puhuvat sitä vastaan.
Voisin vaikka vannoa,
että teet sen tarkoituksella.
Yrität saada minut hulluuden partaalle.
Mitä sinä siitä hyödyt, jos menetän järkeni?
Hiljaisuus on musiikkia korvilleni,
musiikki on lääkettä sielulleni.
Ilman pakopaikkaa en enää jaksaisi.
Todellisuuden pakeneminen on ainoa,
mikä minut pitää täällä.
Valheet ovat pahin kaikista.
Miten voisin luottaa,
kun tiedän että valehtelet?
Pienet valkoiset valheet,
muuttuvat pian isoiksi.
Miksi olet niin julma?
Yritätkö tappaa minut?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihan runolle tämä kyllä minusta vaikuttaa. =) Ja vaikka raskasta tekstiä onkin, kyseiseen aiheeseen se sopii erinomaisesti. Etenkin kohta "//Hiljaisuus on musiikkia korvilleni,/ musiikki on lääkettä sielulleni./" sykähdytti.
Kiitokset.