Minulla on yksi kukka
Sekin hengissä
Hädin tuskin
Monesti tiputtanut lehtensä
Elvytetty vedellä
Homeista multaa kääntämällä
Se on vahvin tuntemani kukka
Kuinka se jaksaa vihertää
Tai elää
Olisipa minulla edes osa sen vahvuudesta
Mietin lumottua puutarhaa jonka seinällä on taulu
Siinä kerrotaan ohjeet kävijöille
Ettei liian hätäisenä lähdettäisi
Tai liikaa vietäisi mukana
Sekä hetki aikaa, johon pitäisi pysähtyä puhumaan
Asettaa sanat peräkkäin
Tehdä ajatuksista polku
Tieksi
Siihen eteen
Jota voisimme sitten yhdessä kävellä
Niin, todellakin yhdessä kävellä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajatuspoluilla on hupaisaa tallustella. Joskus myös pohkeisiin voimaa tarvitaan, kun tunturinrinnettä ylös kiivetään. Mutta mitkä näkymät sieltä avautuvatkaan?
Tämä vei niin mukanaan, tämä kaunis runo, etten saa sanotuksi muuta kuin kiitos!