Ja siinä me sitten istuimme
Pöydän ääressä
Kuin ritarit
Vain sanat toimivat miekkoina
Ja haarniskat olivat lasia
Ystäväni, hän jonka olin tuntenut
toimi aseenkantajana
Ja vastapäätä oli Saatana
Hän jolle hymyilin
Olimme suuria, pääkallokuninkaita
Itse itsemme alamaisia
Niin syvällä mudassa, ettei
Mutta tallirenki, hän oli jostain lukenut
Niin viisaita sanoja
Lauseita joilla menee järki
Niin ja haarniskat,
ne olivat lasia ne
Entä ritarit,
ne olivat kuolleita ne
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi