Tässä
tunnen olevani kaikki
maailman korallit,
kun olen naapurini kavioilla marssinut
Tässä
olen ja näen
ikkunalaudalla rastaiden hampaat,
kadulla muuttokuorman, lippunaan kätesi
Ja silti
sydämeni pitelee sanoja
näiden luuttomien kupolien alla,
jonne sormesi eivät tarpeeksi taipuneet
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ja hän kätki sanat sydämeensä...Hieno on runosi.
Runo, joka vaikuttaa vahvasti meikäläiseen.
Kiitos!
Erittäin onnistunut kokonaisuus.
ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.