En voi muistella pahalla,
lupauksia jotka petit,
tai sanoja joita sanoit väärällä hetkellä
Olit osa elämääni,
se suurin palanen rintani alla
Ja vaikka,
en enää tunnekkaan sitä,
jonka ajattelin kestävän ikuisuuden,
olet palasesi ansainnut,
niillä hetkillä, joilla teit minut onnelliseksi
Olen pahoillani,
että ilahdun ajatuksesta,
ettemme enää jarruta toistemme elämää,
mutta unelmani on tarkoitettu toteutettaviksi,
eivät sivuun sysättäviksi,
aivan kuin ei sinunkaan
Toivon,
että ajan kanssa,
olet onnellisempi tästä,
onnetomana olemisen sijaan
Toivon,
että löydät sen ihmisen,
joka olisi minua sopivampi,
joka saisi avattua kaikki ne solmut sinussa
Kun minä en siihen kyennyt
Jatkammehan tästä,
nyt eri suuntiin,
helpottaaksemme elämää,
jonka haluamme itsellemme elää,
kun sinä huomenna menet ja viet muuttokuorman mukanasi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi