Puun ja kuoren välissä,
mielikuvia menneestä,
kylä nälissään,
vaeltaa, hädissään
Pimeässä,
kylmässä täristään,
heinäladossa, vihollista paossa,
kylmä teräs kasvoja vasten
Ruosteinen,
rikki repivä,
rautaa ja raivotautia,
tulehtuneita avohaavoja
Isäntäväen kasvoilla jo multaa,
pois on veljet,
muistot aika kultaa,
toisia ei
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi