Itken
edessä synkän graniitti kiven
kierin roudan mylläämässä maassa
kuraisena
edessä pikimustan graniitti kiven
Sinä istut valkoisessa mekossasi
päällä pilven
hymyilet
kaikki on hyvin
Verenpunaiset vaahteranlehdet
liimautuvat kirkon kattoon
katson ylös, sattuu
Isä meidän, joka olet taivaissa...
Sinä istut valkoisessa mekossasi
päällä pilven
hymyilet
kaikki on hyvin,
kuolema hymyilee
Miksei elämä?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Täson hieno ja suorastaan musertava tunnelma, tykkäsin!