Kynäote
kynän ja mielen tanssi
kiihkeä valssi, valkoisella paperilla
tuntuuko vastahakoiselta?
ajattelet liikaa
kynän ja mielen tanssi
ei järjen
kun et ajattele, kuulet musiikin
anna rytmin viedä,
anna kynän viedä, kyllä se osaa
varot vain tallomasta varpaille
ja saat kiihkeän kyydin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Näen valssin askeleet, ihan runo.
Näen valssin askeleet, ihan runo.