antakaa persoonallisuus

Runoilija Kaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parsakaalimörkö ja ne tuhat muuta. Ja ne muut on sitten vaaleanpunaisia lehmiä
Tykkään surrealismista, solidaarisuudesta, spontaanisuudesta ja absurdeista asioista. Tykkään liftata ja seikkailla. Tykkään hyvästä musiikista ja ihmisistä joista tykkään.
 

on helppo nauraa
yksin, yhdessä muille

kun on itse osana yhteisöä

vai kuulunko minä mihinkään?
jos sittenkin vain leijailen,
massahysterian hiilidioksidikaasuissa

mikä minä olen,
jos en sitten osa
saastaa keuhkoissamme?

jos erilaisuus on hulluutta
ja jokainen on osa sitä
erilaista samankaltaisuutta

riudun, riehun, turhaudun

on helppo nauraa muille
kun olen itse osa
muita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jo otsikko herätti kysymyksiä..
elämä itsessään on koko ajan itsensä etsimistä, uuden löytymistä itsestään,
mutta puhutteleva on runosi..

Hyvä runo persoonasta!

 

Käyttäjän kaikki runot