Armahdus on Säälin lapsi

Runoilija Kaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parsakaalimörkö ja ne tuhat muuta. Ja ne muut on sitten vaaleanpunaisia lehmiä
Tykkään surrealismista, solidaarisuudesta, spontaanisuudesta ja absurdeista asioista. Tykkään liftata ja seikkailla. Tykkään hyvästä musiikista ja ihmisistä joista tykkään.
 

työtä on elämäkin
joskus painaa paljon
saada suljettua kännykkä

pienoskomeetat uhraavat kaikki tunnit
50kg painot painaa käsivarsilla
silmät ei näe ihailemaasi purppuraa taivaassa,
antakaa lisää painoja käsivarsilleni!

unohdus olisi myrkky pienille
eikä pienoiskomeetat elä kuoltuaan

ethän unohda,
väsymys on velkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot