Sinä salaisena yönä
Pakkastaivaalla miljoonat tähdet ilkkuivat meille
Tietäen,
ettei tarinaamme voisi niihin kirjoittaa
Ehkä silloin
olisi kannattanut miettiä,
kuinka meille oikein käy
Koska nyt kerään sirpaleita
yrittäen koota niistä
Lasista leijonaa
Selite:
Tarina lasisesta leijonasta ja miten missään ei kerran ollut järkeä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi