kuin lintunen, hän leikkii äänihuulillaan
tanssii vetten päällä kultaisilla korkokengillä
kuljettaa mekkoa päällään,
kuningattaren lailla
koskettaa kuin silkki
Jumalatar
minun jumalatar
hän maistuu huumaavalle
makealle viinille
suutelee tajunnan ylös taivaisiin,
kirkkaisiin tähtiin
josta ei ole paluuta
vaikka maan äiti itkisi
ja
huutaisi palaamaan,
polvillaan
rukoillen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit