Et ole yksin
Joku asettaa kätensä olallesi
ja kuiskii korvaasi lauluja
se ei ole sattumaa
se ei ollut tuuli joka paiskoi ikkunat auki
se oli joku joka kietoo sinut siipiensä suojaan,
pitää kädestä ja antaa sinun itkeä
Et ehkä näe sitä mutta tiedät sydämessäsi,
että päästit sisään jotain
joka varmistaa hyvän yön unen,
on läsnä kun kynttilät puhuvat
Rakkaus
Turva
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit