Sinä

Runoilija Demetrios

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.5.2014
Viimeksi paikalla: 27.11.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Sinä"

Annan anteeksi
Rikkaat riskini
Kerron kipuni
Rakkaat ruhjeeni

Voitan valheen
Menneisyyden maat
Voimani venheen
Sydämeni saat

Peitän pettymyksen
Hylkään hyvästit
Pelkää en
Luotan lujasti

Tästä tiestä
Syleilen sinua
Kaukana kaikesta
Muistat minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että olet "sinut" runosi kanssa.
 

Käyttäjän kaikki runot