Sinä pitelit häntä sylissäsi
nöfföinen tuoksu täytti nenäsi
oli pitsisukat
pulleat pienet kädet.
Onni rutisteli sisälläsi
olit aivan myyty.
Älä sure vielä huomista
enkelit kantavat lasta
hellästi kohti tarkoitusta.
Isä katselee.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi