Maanlaulu

Runoilija cherrymountain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen positiivinen ja iloinen sekä ulospäinsuuntautunut. Olen vähän aikaa sitten tullut äidiksi ensimmäistä kertaa. Mottoni: eteenpäin sanoi mummo lumessa. Periksi ei saa antaa missään vaiheessa eikä vastoinkäymisten yllättäessä.
 

Mikä on maanlaulu?

Minä laulan sitä aina, mutta
siinä ei ole säveltä eikä sanoja.

Se on tehty lumenpehmeydestä,
ruohonvihreydestä ja isoistapuista.

Se helähtää, kun sitä laulaa.
Se särkyy, jos siihen koskee.

Ota käteesi sydämesi ja multaa
niin voit kuulla kuinka minä laulan
sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot