Särje unelmani palasiksi.
Murskaa sirpaleet, kunnes jäljellä on enää vain tomua.
Revi sieluni kappaleiksi.
Kiduta ja muserra, kunnes lävitseni käy vain kylmä tuuli.
Iske veitsi suoraan sydämeeni.
Käännä veistä haavassa, kunnes viimeinenkin veripisara huutaa tuskasta.
Sillä mitä minä muuta olinkaan kuin pieni avuton ihminen..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vahvaa tekstiä, hyviä kielikuvia, pidin.
Pidin.