Viljapellon viertä
tie myötäilee
kohti kylää, jossa
vanhuus elelee.
Siellä tunnetaan toiset,
jopa heidän ongelmat.
Siellä välitetään naapurista,
ei tuijoteta televisiota.
Siellä ihminen on naapuri,
toisen apu pellolla,
vahti lasten sekä talon emäntä
vieraille kulkijoille.
Siellä ihminen on
ihminen toiselle.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi