Kauniisiin haaveisiin on aina riittänyt taivaanrantaa mutta minä ajelehdin tässä rannattomassa tyhjyydessä. Epätoivo on laskenut mustat verkkonsa ympärilleni odottamaan seuraavaa ja viimeistä harha-askeltani. Synkät vedet odottavat kutsuvina allani heitellen katteettomia lupauksiaan, kuin kiviä säröilevään lasiin. Tämän pimeyden keskellä muistan sanasi: "Mitä pimeäpi on yö, niin sitä kauniimpi on aamun sarastus, jota se kantaa sisällään." Sen tähden aion pysyä pinnalla vaikka millä hinnalla.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo, etenkin kohta "Mitä pimeämpi on yö,/niin sitä kauniimpi on aamun sarastus" on runon tuskaisuuden keskellä niin toiveikas.
upea!
Erittäin kaunis on runosi maalaus, siinä lainehtii epätoivon meri ja sydämen tyhjyys. Ja kuitenkin joku on antanut sinulle ihanan lahjan, muiston sanoista ja kun aamu sarastaa, tuo se mukanaan elämänuskon ;=)