Pyyntö

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 
Jos nukahdan nyt,
lupaatko huomennakin olla siinä?

Siinä aivan lähellä,
tuntisin hengityksesi

vaikka välimatka olisi 
                 maita, meriä, haaksirikkoja

vaikka olisin paljaimmillani
                 et lähtisi

tarraisit kädestäni, kannattelisit pinnalla
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot