Aurinko tanssii kasvoillasi

Runoilija syysaamu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2004
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräiset- tulevatko ne koskaan valmiiksi?
 

Sinä kesänä
oli taivas lähempänä maata
meri tyyni ja pilvet sydämiä
Sinä kaunis kuin lumpeenkukka,
sitä unohtaa en koskaan saata

On kuin eläisin sen uudelleen
näiden vuosienkin jälkeen
on kuin tuntisin sen uudelleen
muistot kantaa huomiseen
-- ja aurinko tanssii kasvoillasi

Kesä kääntyi syksyn ruskaan
värit täytti meidän maailman
satoi valkoisena ensilumi
ja lyhdyt loivat tunnelman

On kuin eläisin sen uudelleen
näiden vuosienkin jälkeen
on kuin tuntisin sen uudelleen
muistot kantaa huomiseen
-- ja aurinko tanssii kasvoillasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot