Okei, tarkemmin kun mietin tää on vaan hyvät ystävät.
Okei, Jos en mietin haluan sinua,
Okei, jos mietin haluan enemmän.
Okei, Mietin yhteistä tulevaisuutta.
Okei, Mietin tulevaisuutta ilman sinua.
Okei, Kun oikein mietii ei ole vikaa sinussa.
Okei, Jos vika ei ole sinussa mietin, että haluanko vikoja.
Okei, Lopetan hetken miettimisen ja kävelen tulevaisuuteen.
Selite:
Pää on pahvia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo :) itsestäkin joskus tuntuu että pää on pahvia, kun yrittää punnita ja analysoida asioita ja vaihtoehtoja.