Sattuu kun tykkään susta näin paljon.
Sattuu noi perhoset mahassa.
Oot mun aarre,
jonka etsimiseen meni tarpeeksi kauan.
Siut raksina kartasta löysin
mutta reittin etsimiseen meni kauemmin aikaa.
Miksi me riittelemme ja sovimme?
Miksi me nauramme ja itkemme?
Miksi me rakastamme ja vihaamme?
Olet mun ja mä sun.
Sie oot miun murhe, jota rakastan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi