Ihoni aistii sinut kaukaa
Ei tarvitse koskea
energia virtaa...
Sormenpäilläsi tanssin
pehmein liikkein
nimetön kosiskelee
jokaista erikseen
nykien myötäilet
vain hengityksesi kertoo
huokaa hiljaa.
olen plussa ja sinä miinukseni
vedät minua voimalla
kuin magneettiriipukseni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi