Sinä pidit hänestä niin
Hänen nenänpäästä
Siitä miten se yhdistyy otsaan, tuo suloinen kiitorata mitä sormesi hipoivat
Ja tapa miten kiiluvat silmät kulmien alta katsoivat
Katosivat
Syvälle sisääsi, sieluun se otti..
Varmasti oli hänen kanssaan niin
Helppoa olla
Oliko hän sinulle kuulias?
Tunnetko hänet yhä kun kosket minun huulia?
Kaipaatko?
Vihaatko tapaani pistää vastaan?
Pettymyksesi minuun ottaa niin vatsaan
Kuin löisit ilmaan, en tunne mitään
Mutta häpeä kasvaa kuin paha syöpä ikään
En kestä, en siedä, jos en hänen jälkeen riitä
En osannut varoa kun en tiennyt siitä
Että mielessäsi olin jokin muu
Vaalea naisesi
Kun ei takas tuu.
Et tiedä minun tietävän
Että hän on koskaan ollut
Näen sen silmistäsi
Kuulen puheestasi
Sinä pidit hänestä niin
Taisit rakastaa.
Joka päivä yhä;
Vai mitä?
Taitaa sinut minulta varastaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi