rakastuessaan huomata saa
se on haikeaa, vaikeaa
rakastat tulisesti, kovemmin kuin koskaan
rakastut päivä päivältä uudestaan
sävelet selkeät, entistä selvemmin
et muuta tahdo kuin rakastaa
oppikoulussa rakkauden , poikapolo huomaten
on kurssit,läksyt edessä vaikeat, ei saa pinnata
tietosi alasta, viisautta hakematonta
opittu ele, selkäreppuun tunteiden
oikean kohdatessa, vaali,himoitse
älä unohda opetusta suurinta
kaikki voi olla ohi sekunnissa...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit